Odměna pro naše partnery

kaplička 2

Představte si, že jste obchodník. Je to těžká, náročná a často stresující práce. Každý den pracujete tvrdě, abyste dosáhli svých obchodních cílů, a zasloužíte si něco víc než pouhé uznání. Ale nechápete, proč byste měli obětovat svůj čas a energii, když je odměna tak malá. Je čas, abyste si odpočinuli od obchodního shonu a vrátili svůj život zpět do rovnováhy.

kaplička 4

Představte si, že se probouzíte v komfortním dvoulůžkovém pokoji s výhledem na nekonečné vinice. Snídáte formou bufetu s širokým výběrem lahodných jídel. Pak si užíváte dvouhodinové wellness sezení, kde máte přístup k vnitřnímu bazénu, sauně, vířivce a relaxační zóně. Máte také přístup do fitness a večer se těšíte na tříchodovou večeři. A jako třešnička na dortu vás čeká sedmivzorková degustace vín pod vedením someliéra.

Všechno tohle je možné. A co je ještě lepší? Je to vaše odměna za tvrdou práci.

kaplička 3

Naše odměna pro naše partnery, Zimní relax mezi vinohrady, je vše, co potřebujete pro skvělou regeneraci. Je to náš způsob, jak říct děkuji za vaši obětavost, vytrvalost a neúnavné úsilí. Tento balíček, v hodnotě 8500Kč, je navržen tak, abyste se cítili oceněni, odpočinuli si a načerpali novou energii pro nadcházející sezónu. Takže pokud jste obchodník, který chce získat více než jen uznání a cítit se opravdu odměněn, pak je naše odměna pro naše distributory právě pro vás.

Odměna:

Ubytování pro Vás i Vašeho partnera či partnerku

2× ubytování v komfortním dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby

Strava

2× snídaně formou bufetu

1× 3chodová večeře pro 2 osoby

Wellness

1× dvouhodinový vstup do wellness 

(vnitřní bazén s protiproudem, parní, bio a finská sauna, vířivka, relaxační zóna)

Fitness

1× vstup do fitness

Ostatní služby

1× 7vzorková degustace vína ve sklepě s výkladem someliéra

Podmínky pro získání odměny:

V průběhu 12ti měsíců musí partner dosáhnout vlastní provize 51 600Kč

Partner tedy musí dosáhnout průměrné měsíční provize 4 300Kč každý měsíc.

Následně získává pro sebe a svoji partnerku či partnera odměnu v podobě zimního relaxu v luxusním resortu Vinařství u Kapličky. 

 

  REGISTRACE DO PROVIZNÍHO PROGRAMU  

Zpět do obchodu