Degustace prémiových produktů od GingerShot.cz

přednáška o ginger shotu

Degustace prémiových produktů od GingerShot.cz - Zážitek, který si zasloužíte

Představte si, že stojíte uprostřed vinohradů s pohledem na malebný Hradištěk, ve vaší ruce se třpytí sklenička plná vybraných chutí a vy jste právě na cestě objevit něco nového a nevšedního. V tomto duchu vás GingerShot.cz zve na jedinečnou degustaci prémiových produktů z peruánského BIO zázvoru, která probíhá v srdci jižní Moravy.

IMG_8874

Zažijte netradiční spojení pravého peruánského zázvoru a moravské vinařské tradice. Degustace se koná u stylového coffee trucku, kde na Vás čeká nejen ochutnávka, ale i krátká přednáška o tom, jak naše unikátní produkty vznikají. Poslechněte si fascinující příběh o cestě zázvoru z peruánských polí až do Vaší skleničky a nechte se provést světem neotřelých chutí.

Náš zázvorový destilát a Ginger Shoty jsou opravdu netradiční a prémiové produkty, které rozproudí Vaše smysly a představí Vám nové chuťové dimenze. A co by to bylo za zážitek, kdybychom vás nepozvali na procházku po okolí? Kousek od našeho místa degustace vás čeká kouzelné místo a to malebný Hradištěk. A jako vzpomínka na tuto jedinečnou degustaci si odnesete skleničku na víno s naším logem a sušený BIO zázvor pro dokonalý zázvorový čaj.

hradištěk

Nenechte si ujít tuto neopakovatelnou příležitost poznat nové chutě a zároveň se dozvědět něco navíc o fascinujícím světě zázvorových produktů. Rezervujte si své místo ještě dnes a připravte se na nezapomenutelný zážitek.

Degustace prémiových produktů od GingerShot.cz Vám přinese:

  • Unikátní Chuťový Zážitek: Ochutnejte exkluzivní produkty z peruánského BIO zázvoru.
  • Zajímavé Edukační Hodnoty: Dozvíte se, jak se vaše oblíbené zázvorové produkty vyrábějí, od pěstování zázvoru až po finální produkt.
  • Malebné Prostředí: Užijte si degustaci a přednášku v srdci vinařské sklepní oblasti s možností procházky s výhledem do malebné krajiny.
  • Exkluzivní Dárky: S sebou si odnesete nejen nové zážitky, ale i dárky - skleničku s logem a sušený BIO zázvor + Ginger Shot a zázvorový destilát z peruánského BIO zázvoru. 
  • Výběrová káva s domácím koláčem: Tato jedinečná degustace je zakončená šálkem výběrové kávy a jako sladkou tečku si dopřejete domácí koláč. 

IMG_9847

Cena za osobu je 630Kč

Cena obsahuje:

1x přednášku o výrobě našich produktů včetně degustace

1x vzorek zázvorového destilátu z Peruánského BIO zázvoru 50ml

1x Ginger Shot 50ml

1x sklenička s našim logem která Vám zůstává na památku

1x vzorek sušeného BIO zázvoru

1x výběrová káva

1x domácí koláč

NUTNÁ REZERVACE. Rezervovat můžete buď to na tel. čísle +420 607 639 368, nebo na emailu: info@gingershot.cz

Rezervovat můžete od 1.4.2024

IMG_9842

Zpět do obchodu