Ubytování ve vinném sklípku ve vinařské oblasti Velkých Bílovic

IMG_9935

Představte si, že se probouzíte uprostřed vinic, v malebných Velkých Bílovicích, obklopeni klidem a kouzlem jižní Moravy. To je přesně to, co Vám nabízíme s naším jedinečným ubytováním ve vinném sklípku. Umožněte si pocítit autentickou atmosféru tohoto regionu, kde se tradice vinohradnictví snoubí s pohostinností a unikátní kulturní zkušeností. Ubytujeme Vás přímo v srdci vinařské oblasti, kde každý den je novým dobrodružstvím.

IMG_9586

Naše ubytování je dokonalé pro skupiny až 6 osob, nabízí soukromí pro relaxaci, posilnění rodinných či přátelských vazeb a je skvělým výchozím bodem pro objevování krás jižní Moravy. Kromě klenutého sklepa, který je Vám k dispozici po celou dobu pobytu, můžete za příplatek využít vyhlídkovou jízdu a prozkoumat okolní vinohrady a historická místa.

IMG_9842

Není nic lepšího než začít den šálkem výběrové kávy z našeho stylového Coffee Trucku, který nabízí také domácí koláče. A co víc, pokud toužíte po dokonalém startu dne, můžeme na přání zajistit i chutné snídaně.

IMG_9601

Nenechte si ujít příležitost prožít něco výjimečného. Rezervujte si svůj pobyt již dnes, protože termíny se rychle plní a vy byste neměli přijít o tuto jedinečnou šanci.

Ubytování ve vinném sklípku ve vinařské oblasti Velkých Bílovic Vám přinese:

  1. Autentickou Atmosféru: Pobyt ve vinném sklípku nabízí neopakovatelnou atmosféru a příležitost zažít život v srdci vinařské oblasti z první ruky.
  2. Exkluzivní Zážitky: Možnost vyhlídkové jízdy vinohrady a malebné okolí Jižní Moravy přidá vašemu pobytu nezapomenutelné zážitky.
  3. Lokální Pochoutky: Stylový Coffee Truck přímo u ubytování nabízí výběrovou kávu a domácí koláče, což je jako stvořené pro dokonalý začátek každého dne.
  4. Pohodlí pro Skupiny: S kapacitou ubytování až pro 6 osob je toto místo ideální pro rodiny nebo skupiny přátel cestujících společně.
  5. Exkluzivita a Klid: Nabízíme vám možnost uniknout od běžného ruchu a prožít klidné chvíle v útulném a privátním prostředí s možností prozkoumat skvosty jižní Moravy na vlastní pěst.

Zarezervujte si svůj pobyt nyní a nechte se unášet kouzlem vinných sklepů, kvalitním vínem a autentickou jižní Moravou!

 

IMG_9930

 

Cena za celek na jednu noc 4500Kč

Kapacita ubytování je 6 osob

V ceně je zahrnuto:

  • 1x pokoj dvě lůžka
  • 1x pokoj čtyři lůžka
  • 2x wc
  • 1x sprchový kout
  • 1x společenská místnost včetně kuchyňského koutu a krbových kamen
  • krásný kvelbený sklep na posezení u vína 

možnost příplatku:

  • degustace a přednáška o Ginger Shotu
  • projížďka mezi sklepy a vinohrady se sklenkou vína a tematickou hudbou

 

IMG_9600_1

Po celou dobu ubytování je možnost dát si výběrovou kávu nebo domácí švestkový koláč v coffee trucku hned u sklepu.

Objednávky na tel. čísle 607 639 368, nebo na email: info@gingershot.cz

IMG_9847



Zpět do obchodu