Jak jsme testovali zázvory do Ginger Shotu

Máme za sebou více než rok a půl práce a za tu dobu nám prošlo přes lis několik tun zázvoru. Zjistili jsme, že jestli chceme vybrat ten nejlepší zázvor, tak musíme otestovat všechny dostupné zázvory z celého světa a díky vlastní zkušenosti tak budeme schopni vyhodnotit, jaké má každý zázvor vlastnosti a jaký zázvor bude tedy pro nás ten pravý.

Po celou dobu jsme testovali zázvor z Brazílie, Indie, Číny a Peru.

Zázvor z Indie jsme okamžitě vyhodnotili jako nejmíň kvalitní pro naši výrobu a do dalšího testování jsme se s ním už vůbec nepouštěli.

Zázvor z Brazílie už byl o něco lepší ale barva vylisované šťávy a síla zázvoru neodpovídala našim představám. U zázvoru z Brazílie jsme zaznamenali i lehce nasládlou chuť.

Rozhodovali jsme se tedy mezi zázvorem z Číny a Peru. Rozdíl mezi nimi je ale dost znatelný a to už na první pohled. Zázvor z Číny má dost silnější tělo proti zázvoru z Peru. Z výše uvedených zázvorů je u toho čínského právě nejvyšší produkce šťávy. Z ekonomického hlediska, by se tedy právě ten čínský měl řadit mezi vítěze. Ale není tomu tak. Je z něj sice nejvíce vylisované šťávy ale sediment, který je nedílnou součástí kvalitního Ginger Shotu je právě u peruánského zázvoru vyšší.

Díky bohatému sedimentu ve vylisované šťávě je právě peruánský zázvor ten nejsilnější. Proto je peruánský zázvor vítěz našeho výběru a na základě tohoto zjištění jsme navázali spolupráci s farmáři přímo v Peru, kteří pro nás ten nejkvalitnější zázvor pěstují.

Bohužel ale pro naši náročnou produkci Ginger Shotu není možné zajistit tak vysoké dodávky zázvoru po celý rok. Právě z tohoto důvodu, nahrazuje peruánský zázvor právě zázvor z Číny, mezi kterým jsme se rozhodovali pro naši výrobu. Čínský zázvor sice pálí méně než ten peruánský ale to neznamená že je v něm méně vitamínů. Každý z vybraných zázvorů má své pro a proti.

Pokud se k Vám dostane od nás Ginger Shot jak z peruánského tak i z čínské zázvoru, tak můžete sami vyhodnotit, který bude pro Vás ten chutnější. Peruánský sedne více mužům právě z důvodu vysoké pálivosti. Čínský zázvor v našem Ginger Shotu je o dost jemnější a tím se pak stává Ginger Shot lahodnější.

 

Koupit Ginger Shot

Zpět do obchodu