Netradiční ochutnávka vína v pojízdném vinném baru s tématickou hudbou mezi vinohrady

Snímek obrazovky 2023-09-15 v 21.51.18

Představujeme vám zážitek, který předefinuje vaši představu o ochutnávkách vína. Zapomeňte na tradiční stání u vinotékových regálů a připravte se na dobrodružství, které vám zprostředkuje naše netradiční ochutnávka vína v pojízdném vinném baru. To vše doprovázené tématickou hudbou a obklopené malebnou krajinou vinohradů Jižní Moravy.

39a9b584-d6be-4f6e-b65c-7f0f941d3a57

Naše exkluzivní zážitková ochutnávka není jen o vínech. Je to cesta, během které se nejen nasytíte krásou okolních vinic, ale také objevíte nové chutě a aroma. Pojízdný bar vás vezme na hodinovou cestu plnou objevů, od sklepů přes vinohrady až k malebnému Hradišťku a zpět. Během cesty ochutnáte 10 pečlivě vybraných vzorků vína od místního vinaře, včetně netradičního zázvorového destilátu z peruánského BIO zázvoru a osvěžujícího Ginger Shotu, který Vás rozproudí. 

hradištěk

Nechte se unést hudbou, která dotváří atmosféru této jedinečné akce a staňte se součástí příběhu, kde víno, hudba a krása přírody splynou dohromady a vytvoří nezapomenutelný zážitek.

Hlavní benefity, které z tohoto zážitku získáte:

  1. Nezapomenutelný zážitek: Ochutnávka vína v pojízdném baru je jedinečným dobrodružstvím, které zůstane v paměti dlouho po skončení.
  2. Exkluzivní výběr vína: Vychutnejte si 10 pečlivě vybraných vzorků vína, včetně speciálních destilátů, které se jinde nedostanete.
  3. Kontakt s přírodou: Užijte si krásu Jižní Moravy z první ruky. Projížďka mezi vinohrady vás nabije energií a klidem.
  4. Dárek na památku: Každý účastník si odnese skleničku na víno s logem naší akce a sušený BIO zázvor z Peru na přípravu lahodného čaje.
  5. Tématická hudba: Hudba je nepostradatelnou součástí této cesty. Díky pečlivě vybrané playlistu se ochutnávka stane ještě intenzivnějším zážitkem.

Netradiční ochutnávka vína v pojízdném vinném baru s tématickou hudbou mezi vinohrady je tou pravou volbou pro každou příležitost. Ať už chcete slavit, poznat něco nového, nebo jen uniknout z každodenní rutiny, tento zážitek vás zaručeně osvěží a obohatí. Nečekejte a rezervujte si své místo na této cestě plné chutí, vůní a dobrodružství již dnes!

ginger-shot_spirit

Kapacita je 12 osob.

Pro rezervaci je nutno minimálně 8 osob.

Cena za osobu je 750Kč

Cena obsahuje:

1x hodinovou projížďku se zastávkou na Hradišťku

6x vzorek vína od místního vinaře

1x vzorek zázvorového destilátu z Peruánského BIO zázvoru

1x Ginger Shot 50ml

1x sklenička s našim logem která Vám zůstává na památku

1x vzorek sušeného BIO zázvoru

1x káva na konci projížďky

1x domácí koláč na konci projížďky

NUTNÁ REZERVACE. Rezervovat můžete buď to na tel. čísle +420 607 639 368, nebo na emailu: info@gingershot.cz

Rezervovat můžete od 1.6.2024

 IMG_9842
Zpět do obchodu