Vyhlídková cesta mezi vinohrady s tématickou hudbou a skleničkou vína od místních vinařů

hradištěk

Představte si, že se probouzíte do jemných tónů hudebních skladeb, které odráží bohatou historii a kulturu jižní Moravy. Svit slunce se odráží od zelených listů vinic a vy se chystáte na cestu, která vám umožní prozkoumat celou tu krásu z první ruky. Naše vyhlídková cesta mezi vinohrady s tématickou hudbou a skleničkou vína od místních vinařů je zážitek, který přetváří běžný výlet do nezapomenutelného dobrodružství.

Vydejte se s námi na objevnou cestu, kde každý okamžik ožívá hudbou, která vám umožní cítit puls jižní Moravy v každém taktu. Dopřejte si chvíle plné klidu a pohody při skleničce špičkového vína z lokální produkce, jež jsou proslulá svou jedinečnou chutí a aroma. Nejenže se seznámíte s malebným prostředím v srdci Moravy, ale také si vychutnáte netradiční zázvorový destilát a Ginger Shoty, které dodají vaší cestě pikantní nádech.

vinohrad_1

Tato vyhlídková cesta není jen obyčejným výletem, je to cesta objevování, relaxace a užívání si toho nejlepšího, co jižní Morava může nabídnout. A na konci této pohádkové cesty vás čeká speciální dárek - sklenička na víno s našim logem a sušený BIO zázvor, s nímž si doma můžete připravit lahodný čaj a znovu si připomenout tento nezapomenutelný zážitek.

Nenechte si ujít příležitost stát se součástí této jedinečné dobrodružné jízdy. Zarezervujte si své místo již dnes a nechte se unést kouzlem jižní Moravy v nejlepší možné společnosti – s námi.

3324a6ac-fe9e-4ac9-ab72-f81ae0493661

Vyhlídková cesta mezi vinohrady s tématickou hudbou a skleničkou vína od místních vinařů Vám přinese:

  1. Exkluzivní zážitek - Unikátní cesta kombinující kulturu, historii a přírodní krásu jižní Moravy s degustací místních vín.
  2. Tématická hudba - Hudba, která vás na cestě doprovází, přináší hloubku a kontext k vaší zkušenosti, umožňuje vám plně ponořit se do atmosféry okolí.
  3. Chuťový rozvoj - Ochutnávka netradičních zázvorových destilátů a Ginger Shotů přináší nejen nové chuťové zážitky, ale také rozšiřuje vaše gastronomické obzory.
  4. Souvenir - Na památku této nezapomenutelné cesty dostanete skleničku s logem a BIO zázvor, abyste si mohli kdykoliv připomenout tyto krásné chvíle.
  5. Individuální přístup - Každý výlet je pečlivě plánován s ohledem na individuální přání a zájmy našich hostů, což zaručuje maximálně osobní a nezapomenutelný zážitek.

Kapacita je 11 osob.

Pro rezervaci je nutno minimálně 8 osob.

Cena za osobu je 550Kč

Cena obsahuje:

1x hodinovou projížďku se zastávkou na Hradišťku

2x vzorek vína od místního vinaře

1x vzorek zázvorového destilátu z Peruánského BIO zázvoru

1x Ginger Shot 50ml

1x sklenička s našim logem která Vám zůstává na památku

1x vzorek sušeného BIO zázvoru

1x káva na konci projížďky 

1x domácí koláč na konci projížďky 

NUTNÁ REZERVACE. Rezervovat můžete buď to na tel. čísle +420 607 639 368, nebo na emailu: info@gingershot.cz

Rezervovat můžete od 1.6.2024

IMG_9842

Zpět do obchodu